MOOC realitzat: “Android: Programación de Aplicaciones” de la UPV, a MiríadaX

Tot just he acabt el MOOC “Android: Programación de Aplicaciones” de la Universitat Politècnica de València, sobre la plataforma MiríadaX.

De moment, només dir que ja tinc el meu primer “badge“, que ve a ser el reconeixement de participació al MOOC que fa MiríadaX.EL reconeixement per badges admet graduacions i em temo que el que fa MiríadaX és el més bàsic. No té en compte, per exemple, les puntuacions obtingudes als tests, o els exercicis realitzats.

Per a un proper post queda pendent, ara des de l’experiència de primera ma que dona haver-ne fet un, explicar com ha anat la cosa. En un parell de setmanes, a més he d’acabar algun altre MOOC que també estic realitzant o sigui que, a més, podré donar també una opinió comparada.

En tot cas, he trobat aquesta experiència positiva i enriquidora. No era el primer cop que feia formacions online i tenia una idea prèvia del que em trobaria. Però ha superat les expectatives. He de dir que el curs de la UPV ha estat, amb diferència, el millor en que he participat en format online: 10 mòduls, amb abundants exercicis pràctics, tests i un examen per cada mòdul. Una novetat per mi: les “correccions” comunitàries d’exercicis als fòrums i , brillant, les classes de repàs amb àudio i vídeo en directe fent servir els hangouts de Google+. Déu n’hi do. Afegim bon material de vídeo i, potser, escàs material escrit, però enllaçat si més no.

Bé, ara ja soc un especialista en desenvolupament amb Android 😉 que era una mica la idea de fer aquest MOOC.

El MOOC. Un enorme camp de possibilitats d’auto-formació i de dissenyar un currículum a mida.

El següent pas: revisar l’oferta de Coursera.

One thought on “MOOC realitzat: “Android: Programación de Aplicaciones” de la UPV, a MiríadaX

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s